Webshop Laten Maken

10 jaar ervaring

Wij hebben meer als 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites. Wij (David & Jaimy) hebben zelf ook succesvolle websites en webshops in eigen beheer waardoor we alle ins- en outs weten!

Hosting

Hosting is super belangrijk voor je snelheid en het functioneren van je website. Je webshop heeft altijd een hosting nodig om in de lucht gegaan. Wij werken samen met de beste hosting partij van Nederland.

Seo

Seo is zeer belangrijk voor je vindbaarheid in de zoekmachines. Relevante seo teksten en opbouw verhoogt de waarde van je website. Seo Website Laten Maken helpt met je beste tips op seo gebied!

David Ziessen
David Ziessen

Laatst bijgewerkt: februari 15, 2024

Wil je  webshop laten maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Seo Website Laten Maken heeft alle kennis in huis op jou webshop een succes te laten worden. Het grote verschil met een webshop maken ten opzichte van website maken is, dat het nog meer op sales en conversie draait. Onze webdesigners en webdevelpers, seo specialisten werken nauw samen om professionele webshop neer te zetten die call to action knoppen op juiste plekken heeft en volledige SEO geoptimaliseerd is. Het doel van Seo Website Laten Maken is om te zorgen dat iedereen goed kan op scoren op SEO, zodat je minder kosten kwijt bent aan adverteren. Ik heb zelf jaren ervaring in detailhandel en met e-commerce webshops, hierdoor  weet ik als geen ander wat belangrijk is voor een webshop. Daarnaast heb ik onderzoek met onze eigen webshops, hoe klanten navigeren door een shop. Op basis van wat klanten willen maken wij een webshop. Ik zal je stap voor stap mee nemen bij het maken van webshop.

Inhoudsopgave

optimaliseren voor technische seo

Webshop design

Bij een webshop design moet eigenlijk alles kloppen. Het design moet natuurlijk wel passen bij het juiste doelgroep.  En daarnaast wil je natuurlijk iets uitstralen met je webshop. Daarom is het belangrijk om de volgende punten te letten bij het maken van een design van een webshop.

 • Klantvriendelijk: het is belangrijk dat het gebruiksgemak optimaal is en klantvriendelijk is gericht, dit is namelijk beter voor seo!
 • Soort webshop: in welke branche zit de webshop. 
 • Kleur: Er worden vaak bepaalde kleuren gebruikt die invloed hebben op keuzes van een klant.
 • Doelgroep: je doel groep kan bepalend zijn voor je stijl of uitstraling van de webshop. 
 • Wensen: als ondernemer, heb je vaak ook een idee of wensen hoe je het wilt aan pakken of wat je wilt uitstralen.Het is belangrijk om belangrijk om de wensen in kaart brengen.

Een goed webshop design is al conversie verhogend! Een goed design is het het halve werk tot succes! Onze webdesigners zullen hiervoor zorgen!

WordPress webshop laten maken

Een wordpress webshop laten maken lijkt eenvoudig, maar je hebt altijd te maken met technische invloeden zoals plugs, codering. Als webshop gaat het uiteindelijk om conversie. Seo Website Laten maken seo webshops kunnen er voorzorgen dat je organisch beter vindbaar word. Waarom moeten mensen bij jou jouw dienst of product kopen? De concurrentie is enorm, hoe ben jij anders dan de rest. Als je wordpress webshop laat maken, let dan op het volgende. Dit kan namelijk alleen conversie verhogend zijn!

 • SEO: een webshop moet perfect ingericht op search engine optimalisatie. Met seo kan je namelijk organische en gratis vindbaar worden! Dit scheelt een hele hoop kosten!
 • Logo: een goede logo, moet herkenbaar zijn.
 • Ux webshop: de webshop moet klant vriendelijk in gericht worden, mensen moet alles makkelijk kunnen vinden.
 • Seo technische in orde zijn: de webshop moet de juiste urls hebben en juiste structuur waarmee makkelijker je seo kan opschalen.
 • Menu: het moet gelijk duidelijk zijn wat voor dienst of product je verkoopt.
 • Homepage: je homepage moet gelijk duidelijk en overzichtelijk zijn wat je producten of diensten je verkoopt.
 • Footer: het onderste balkje van je van website/webshop is de footer. Hier moeten alle belangrijke pagina’s in staan.
 • Call to action knoppen: dit zijn de knoppen die moeten zorgen dat een klant actie onderneemt tot koop.
 • Filter: een filter voor je producten, zodat de consument iets naar wens kunnen vinden, door producten of dienst uit filteren.
 • Zoekfunctie: een webshop moet altijd een zoekfunctie hebben, zodat bezoeker makkelijker iets kan zoeken.
 • Footer: het onderste balkje van je van website/webshop is de footer. Hier moeten alle belangrijke pagina’s in staan.
 • Betaalmethodes: er moeten genoeg mogelijkheden zijn voor betaal methodes.
 • Prijzen: prijzen moeten duidelijk zijn.
 • Cross-sells: als iemand een product of dienst zoekt, is het belangrijk om extra producten of diensten te laten zien. Voor extra bij verkoop. 
 • Inrichting op sea: Uiteindelijk ook je ook betaalde advertentie kunnen laten draaien, 

Seo Website Laten Maken zorgt hier allemaal voor. Bekijk hier onder onze webshop pakketten.

Prijslijst

SEO & UX geoptimaliseerde WordPress webshops

Ga je voor jezelf beginnen of wil je jouw bedrijf een boost geven? Dan zijn deze seo webshops pakketten, de juist keuze. Kan je geen keuze maken? Vraag een vrijblijvend advies aan met onze specialisten.

MEEST GEKOZEN
Webshop voor starters

Dit is de juiste keuze als je net gaat beginnen met een webshop. Een professionele webshop en seo vriendelijk

Vanaf: €1499,-excl. BTW
ERG POPULAIR
Premium Webshop

Onze seo premium webshops zijn bedoelt voor een grotere shops, die net een grotere assortiment aan bieden. Een professionele webshop allebei mogelijkheden.

Vanaf: €2249,-excl. BTW
Volledige content uitbesteding
Premium inclusief content

Professionele webshop met seo teksten. Onze tekst schrijvers kunnen de webshop vullen met teksten, die seo technische op gebouwd zijn. Dit is perfecte keuze als je geen tijd om het zelf te doen. 

Vanaf: €2499,-excl. BTW

Voordelen van een webshop

Een webshop kan je overal ter wereld beginnen. Daarnaast kan je het diverse manieren op schalen. Waarom een webshop beginnen? Ik zal je vertellen waarom het goede keuze is om webshop te starten.

  • Starter: het is een laagdrempelige manier om voor jezelf te beginnen.
  • Boost: het is goede aanvulling zijn op je huidige bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan naamsbekendheid en meer omzet.
  • Thuis: je kan vanaf thuis beginnen, hierdoor heb je minder kosten.
  • Op schaalbaar: Nederland is veel te klein, dus makkelijk op schaalbaar naar andere landen
  • Adverteren: je kan online betaalde advertentie draaien 

Dit zijn dus 4 redenen om te starten met een webshop!

Enthousiast geworden?

Ben je net zo enthousiast als ons geworden maar heb je geen idee waarmee je moet beginnen? Maak een online afspraak en dan kunnen wij samen vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden

Liever gewoon een bericht sturen? Vul dan het formulier in. Bellen mag natuurlijk ook altijd! 0631991145

Maak kennis met ons

Website vullen

Webshop klaar en vullen maar! Je webshop kan nu gevuld worden met artikelen.
Onze specialisten kunnen voor een meer prijs een paar artikelen en teksten toevoegen op je website. Daarnaast geven wij een gratis WordPress Mini cursus weg bij het aanschaffen van een webshop!

Kom je er niet uit? Onze specialisten staan altijd klaar. Geen tijd om alles zelf te doen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om uit te besteden.

Overige diensten
Uitbesteden

Content schrijven en seo strategie plan maken neemt vaak tijd in beslag. Geen paniek! Ook onze specialisten kunnen dit verzorgen.

SEO Content Schrijven
SEO Content Schrijven

Content laten schrijven? Onze SEO copywriters schrijven de beste teksten voor jouw website.

SEO Plan
SEO Plan

Weet je niet waar je moet beginnen? Een SEO plan helpt je op weg om beter vindbaar te worden

SEO Optimization
SEO Optimization

SEO optimalisatie is het beste wat er is. Je website zonder te adverteren op top posities in Google krijgen is natuurlijk elke online ondernemer zijn droom!

Logo laten maken
Logo laten maken

Op zoek naar een logo dat bij jouw wensen past? Onze grafisch vormgever begrijpt jouw wensen als geen ander!

Een webshop is een perfecte tool om omzet  te generen.  Een webshop die seo technische goed in elkaar zit, kan er voor zorgen dat je organische beter in de zoek resultaten naar boven komt. 
Daarnaast is het belangrijk om  ook goede seo teksten op je website te hebben, zodat je nog beter vindbaar word op google. Bij het aanschaffen van je webshop, kunnen wij je super handige tips mee geven om zoveel mogelijk “gratis” vindbaar te worden!  Daarnaast kan je je webshop inrichten op sea oftewel search engine advertising , zo kan je betaalde advertentie draaien zoals Facebook en google.

Boost je webshop met SEO! Bespaar kosten om organisch beter vindbaar te worden!
david eigenaar en specialist van seo website laten maken
David Ziessen
Designer

Webshop voor starters

1Basis informatie
2bedrijfsinformatie
3Extra's

Seo design website laten maken

1Basis informatie
2bedrijfsinformatie
3Extra's

Premium website inclusief content

1Basis informatie
2bedrijfsinformatie
3Extra's