Website Laten Maken 

10 jaar ervaring

Wij hebben meer als 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites. Wij (David & Jaimy) hebben zelf ook succesvolle websites en webshops in eigen beheer waardoor we alle ins- en outs weten!

Wij denken mee

Wij vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten om zo samen tot het optimale resultaat te komen. Dankzij onze nodige ervaring in de e-commerce wereld kunnen wij dit als de beste!

Effectieve Strategie

Wij hanteren een effectieve strategie waardoor je website niet alleen een strak design heeft, maar ook nog eens SEO technisch 100% klopt zodat je organisch zo snel mogelijk kan gaan ranken!

Voordat we een website definitief gaan maken, moeten we eerst de website designen. Dit kunnen onze webdesigners als geen ander! Dankzij onze uitgestippelde voorbereidingen kunnen wij de perfecte UX & SEO ready website bouwen.

Inhoudsopgave

WordPress webdesigners

SEO Website Laten Maken heeft de meest gespecialiseerde WordPress webdesigners in haar team, waaronder ik (😉), David Ziessen. WordPress is een CMS, oftewel content management systeem. Hier bouwen wij al onze websites mee. WordPress is volledig ingericht om zowel zo goed mogelijk op Google te kunnen scoren als een goede gebruikerservaring te bieden. Samen met onze webdevelopers bouwen en ontwikkelen wij de wordpress website naar jouw wensen! Ik zal je meenemen in ons stappenplan voor het maken van een website!

De beste webdesigners

Wij hebben de beste webdesigners in huis. Wat doet een webdesigner? Die zorgt voor de algehele uitstraling van een website, oftewel het grafisch vormgeven. Daarnaast kijkt een webdesigner ook naar de gebruikers ervaring (UX). Onze designers kunnen de gehele website er prachtig laten uitzien met behoud van de functionaliteit. Om een website naar wens te kunnen vormgeven, hebben wij de juiste input nodig. Onze webdesigners kunnen met de juiste input een website perfect grafisch vormgeven en de gebruikerservaring optimaliseren. Wat hebben wij van je nodig?

  • Niche: in welke niche gaat je website opereren?
  • Logo: jouw logo zal vast bepaalde kleuren hebben, dit moet natuurlijk ook matchen met de kleuren van je website. Heb je die nog niet? Laat onze grafisch vormgever je logo ontwerpen.
  • Huisstijl: wat wil je uitstralen met je website? Omschrijf dit zo specifiek mogelijk.
  • Voorbeelden: het is altijd fijn om voorbeelden te hebben, probeer de juiste voorbeelden te vinden en stuur ze naar ons door. Zo hebben wij een idee welke richting je op wilt.

Met de bovenstaande informatie kunnen wij jouw wensen tot in de puntjes uitwerken.

UX Design

UX staat voor user experience. Onze webdesigners zorgen ervoor dat alle websites “user friendly” zijn. Hier bedoel ik mee dat alle websites gebruiksvriendelijk moeten zijn voor de bezoekers. Het is natuurlijk de bedoeling dat jouw bezoekers alles makkelijk kunnen vinden en lange tijd op jouw website blijven. Onze webdesigners leven zich tijdens het UX proces volledig in de klant in. Wat hebben de gebruikers nodig, wat is het doel van gebruiker, wat zijn hun beperkingen. De wesbite moet meerwaarde hebben voor jouw bezoekers. Wat veel mensen niet weten is dat een website met het juiste UX design SEO technisch ook veel beter functioneert dan een website die niet UX geoptimaliseerd is.

Voordelen van een UX geoptimaliseerd design

Net zoals bij ons, draait het Google ook om de klant/bezoeker. Jouw website moet een meerwaarde zijn voor de bezoeker. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom je een UX geoptimaliseerde website moet hebben. Ik heb samen met mijn webdesign collega’s onderzocht wat de voordelen zijn van een UX geoptimaliseerd design. Bekijk de voordelen:

Conversie: het verhoogt je conversie. Des te gestroomlijnder de website, des te hoger het conversie percentage zal zijn. Dit betekent dat de kans een stuk groter wordt dat jouw bezoeker ook echt klant wordt.
Klantvriendelijk: hoe makkelijker het voor je klant is om te navigeren door de website, hoe klant vriendelijker het over komt 
Vindbaarheid: het vergoot de organische vindbaarheid van je website. Er word namelijk op gelet hoe gestroomlijnd je website per apparaat in elkaar zet. Ook hier geldt, des te gestroomlijnder, des te beter je rankings zullen zijn in de organische zoekresultaten van Google.
Gebruiksvriendelijk: voor de bezoekers is het makkelijker om door de website te navigeren wanneer alles nauw met elkaar samenwerkt. Een bezoeker vind het fijn als alles snel en soepel verloopt. Een bezoeker wilt namelijk zo snel mogelijk de gewenste informatie of het product of dienst vinden waar hij of zij opzoek naar is. Klanten ervaren dit als prettig.
Loyaliteit: bezoekers van de website zullen eerder weer terug komen op je website en/of zullen anderen vertellen over je strakke en informatieve website.

Prijslijst

SEO & UX geoptimaliseerde WordPress websites

Laat nu jouw website designen en ik en mijn collega developers zorgen ervoor dat de website aan jouw wensen, de wensen van Google en de wensen van de bezoeker zal voldoen. Kom je er niet uit welk pakket het beste bij jou past? Contacteer ons, wij geven het juiste en vrijblijvende advies gebaseerd op jouw wensen.

MEEST GEKOZEN
Website met vast template

Een prachtige website, die makkelijk opschaalbaar is. Helemaal SEO klaar! Met een eigen huisstijl maak je deze website helemaal je eigen.

Vanaf: €699,-excl. BTW
erg populair
Design Website

Design website volledig naar jouw wensen. Met WordPress websites zijn de mogelijkheden oneindig. Wij werken met de snelste en technisch beste templates.

Vanaf: €999,-excl. BTW
Volledige content uitbesteding
Design Website inclusief content

Heb je geen tijd om zelf content te schrijven voor je website, geen probleem. Onze SEO Copywriters kunnen de website volledig voorzien van teksten die 100% SEO geoptimaliseerd zijn.

Vanaf: €999,-excl. BTW

Webdevelopers

Onze webdevelopers werken vooral aan het technische vlak in de back-end van de website. Eigenlijk het tegenovergestelde van een webdesigner, die kijkt vooral naar front-end (de voorzijde van de website). De webdevelopers zorgen eigenlijk vooral voor de functionaliteit. Denk hierbij aanmeld formulieren, google analytics, betaalsystemen, link structuren etc. Ook al zijn de betaalsystemen alleen van toepassing op de webshops maken. De webdevelopers controleren daarnaast of alles op de juiste manier werkt, zodat de technische kant van de website ook tot in de puntjes klopt. Onze web developer specialisten kunnen na aflevering van jouw website ook het volledige onderhoud uit handen nemen. De thema’s en plugins raken verouderd en moeten regelmatig geüpdate worden, zodat je website op een correcte manier blijft werken!

De web developers werken nauw samen met onze webdesigners en grafisch vormgevers om jouw website niet alleen er mooi uit te laten zien, maar ook (SEO) technisch te laten kloppen.

Enthousiast geworden?

Ben je net zo enthousiast als ons geworden maar heb je geen idee waarmee je moet beginnen? Maak een online afspraak en dan kunnen wij samen vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden

Liever gewoon een bericht sturen? Vul dan het formulier in. Bellen mag natuurlijk ook altijd! 0631991145

Maak kennis met ons

Website vullen

Het enige wat nog ontbreekt is het vullen van de website met de juiste teksten en plaatjes. Bij het afleveren van de website geven wij een WordPress mini-cursus, zodat je zelf teksten en plaatjes kan toevoegen. Wil je het liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Overige diensten
Geen tijd? Besteed het uit!

Het is belangrijk om je website te vullen met relevante en SEO geoptimaliseerde teksten. Onze SEO specialisten kunnen hierbij helpen.

SEO Content Schrijven
SEO Content Schrijven

Content laten schrijven? Onze SEO copywriters schrijven de beste teksten voor jouw website.

SEO Plan
SEO Plan

Weet je niet waar je moet beginnen? Een SEO plan helpt je op weg om beter vindbaar te worden

SEO Optimization
SEO Optimization

SEO optimalisatie is het beste wat er is. Je website zonder te adverteren op top posities in Google krijgen is natuurlijk elke online ondernemer zijn droom!

Logo laten maken
Logo laten maken

Op zoek naar een logo dat bij jouw wensen past? Onze grafisch vormgever begrijpt jouw wensen als geen ander!

Voor het maken van een zowel technisch correcte als UX & SEO geoptimaliseerde website, heb je een goede webdesigner, webdeveloper, grafisch vormgever en SEO specialist nodig. Alles moet kloppen en zeker als je je website zowel UX als SEO vriendelijk wilt hebben. Ons team bevat de beste experts en zijn er klaar voor om jou te helpen met je bedrijf naar het volgende niveau te tillen! 

Onze kennis en expertise fuseren met jouw wensen, dat is onze kracht!
david eigenaar en specialist van seo website laten maken
David Ziessen
Designer

Gerelateerde blogs en nieuws

Blijf op hoogte van alle ontwikkelingen in online web!