Domeinnamen

10 jaar ervaring

Wij hebben meer als 10 jaar ervaring in het ontwerpen van websites. Wij (David & Jaimy) hebben zelf ook succesvolle websites en webshops in eigen beheer waardoor we alle ins- en outs weten!

Wij denken mee

Wij vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten om zo samen tot het optimale resultaat te komen. Dankzij onze nodige ervaring in de e-commerce wereld kunnen wij dit als de beste!

Effectieve Strategie

Wij hanteren een effectieve strategie waardoor je website niet alleen een strak design heeft, maar ook nog eens SEO technisch 100% klopt zodat je organisch zo snel mogelijk kan gaan ranken!

Domeinnamen kopen?

Een goede en pakkende domeinnaam is belangrijk voor je bedrijf.
Het soms lastig om een domeinnaam te vinden wat ook bij je bedrijf past. Het geeft soms ook voordelen om het juiste keyword in je domeinnaam te hebben, omdat het eigenlijk zal zegt wat je allemaal doet.

Waar moet je opletten bij het kopen van een domeinnaam

Er zijn verschillende factoren waar je opletten bij het kopen van een domeinnaam. Ik heb onderzocht welke factoren belangrijk zijn bij het aanschaffen van een juiste domeinnaam.

  • Typfouten: men maakt snel typefouten, dus let op bij het typen. Anders moet je hem opnieuw aanschaffen of hij misschien dan niet beschikbaar.
  • Extentie: ga je in bepaalde landen opereren of alleen in Nederland. Dan kan een extentie alles bepalend zijn. Er zijn tegenwoordig heel via soorten zoals .shop, .nl, .com etc. Per land is dit namelijk ook anders. Bijvoorbeeld: Frankrijk is .fr en Duitsland is .de
  • Meerdere extenties: Als je van plan om later uit te breiden, kijk gelijk of deze extenties beschikbaar zijn en schaaf deze gelijk aan! Anders zijn ze weg als je er mee wilt beginnen.
  • Enkelvoud of meerfout: Als je website in enkel en meerfout beschikbaar is, raden wij aan om ze beide te kopen. Zo voorkom je dat concurrentie in dezelfde niche gaat zitten met bijna dezelfde naam.
  • Keyword in je domeinnaam: Het beste is om een domeinnaam te kopen, die al relevant is aan jou bedrijfsvoering. Zo kan je gelijk je homepage optimaliseren voor dit keyword!
  • Streepje: voorkom streepjes zoals: – en _. Als je deze streepjes in domeinnaam hebt, vergeten mensen waar deze streepjes geplaatst waren. Dus super onhandig!

Unieke domeinen kopen

Wij bieden diverse unieke namen aan. In diverse soorten niches. Bekijk hier onze domeinnamen: